Om oss

Vår sånggrupp brukar uppträda med ett program som vi kallar Visor och Ballader. Programmet består av en blandning av svenska och internationella visor och ballader, disney-klassiker och även engelsk kabaré i form av Noel Coward.

Ett kännetecknande inslag i vår repertoar är allsång, särskilt Evert Taubes visor, men även andra kända svenska folkvisor. Med utgångspunkt ifrån detta vill vi upprätthålla folkvisornas viktiga del av den svenska musikkulturen, som en social och gemenskapsstärkande aktivitet.

Vi riktar oss främst till en äldre publik och vi spelar låtar som de gamla tycker om och känner igen. Förutom sång och musik har vi också inslag av poesi och recitation av kortare texter. Vi har stor erfarenhet av uppträdanden i olika församlingar i Svenska Kyrkan och på olika äldreboenden i Stockholm. Här har vi spelat!

Vill ni att vi kommer och spelar för er? Kontakta oss på telefon: 070-489 36 54 eller mail: benjizh@hotmail.com. Vi har en standardrepertoar, men vi utformar gladeligen vårt program efter era önskemål.